|
Post by SmellDatKush on Apr 2, 2015 13:01:18 GMT
Nickname: Level: Cate warn-uri ai in joc?: Varsta reala: Sex (masculin / feminin): Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: Motivul plecarii din ultima factiune: Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP): Skill-uri la joburile secundare: Poza cu /stats : Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Ai mai fost in F.B.I.? Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: De ce iti doresti sa intri in FBI?: De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?: Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: Cum te-ai descrie in realitate?:
|
|
|
Post by baubau2014 on Apr 8, 2015 9:36:41 GMT
Nickname:baubau2014 Level:2 Cate warn-uri ai in joc?:1 Varsta reala:10 Sex (masculin / feminin):(masculin) Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: Motivul plecarii din ultima factiune: Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP): Skill-uri la joburile secundare: Poza cu /stats : Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Ai mai fost in F.B.I.? Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?: Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: De ce iti doresti sa intri in FBI?: De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?: Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: Cum te-ai descrie in realitate?:
|
|
|
Post by SmellDatKush on Apr 8, 2015 10:42:34 GMT
REFUZAT te rog sa completezi toate spatiile cerute.
|
|
|
Post by Romulz0r[] on Apr 10, 2015 9:07:37 GMT
Nickname:Romulz0r[] Level:3 Cate warn-uri ai in joc?:0 Varsta reala:13 Sex (masculin / feminin):(masculin) Nick-uri anterioare/Conturi anterioare: - Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: A fost dat Wipe! Motivul plecarii din ultima factiune: A fost dat wipe! Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): SI rank 6! FBI 7 LSPD 7 NR 7 NG 7 Yakuza 7 Blodds Gang 3/ Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP):NO! Skill-uri la joburile secundare: 0 Poza cu /stats : Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DAP! Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:DA. Ai mai fost in F.B.I.?DA Rank 7. Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?:WIPE Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:DESIGUR! De ce iti doresti sa intri in FBI?:Deoarece Da. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?: Deoarece am fost rank 7. Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?: Nu. Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?: 6-7! Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?:Mult frate. Cum te-ai descrie in realitate?:Ma numesc Romulus,imi place sa joc football si sa ma distrez! NU CRED CA ESTE NEVOIE DE POZA CU STATS! AM LEVEL 3 SE STIE
|
|
|
Post by pregameing on Apr 11, 2015 17:41:00 GMT
Nickname:PreGameing Level:2 Cate warn-uri ai in joc?:0 Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Nick-uri anterioare/Conturi anterioare:PreGameing Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo:Nu am.Pe alt server am si am petrecut acolo 19 zile[sa dat wipe la server] Motivul plecarii din ultima factiune:Sa dat wipe la server Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):F.B.I leader Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP):Nu Skill-uri la joburile secundare:0 Poza cu /stats : Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da sunt Ai mai fost in F.B.I.?: Da Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?:Sa dat wipe nu eu am plecat Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da De ce iti doresti sa intri in FBI?:Pentru ca este o factiunde din guvern De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:Pentru ca conduc bine si niciodata nu sunt nedrept cu oamenii Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?:Nu Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?:9 Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?:4 ore intre 5-9 Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt slab,inalt iubit de oameni am note bune si sunt sprtiv
|
|
|
Post by hadels on Apr 12, 2015 8:52:49 GMT
Nickname:HaDeLS Level:1 Cate warn-uri ai in joc?:0 Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Nick-uri anterioare/Conturi anterioare:HaDeLS Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo:nu am Motivul plecarii din ultima factiune:nam factiune Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):NU AM Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP):NU Skill-uri la joburile secundare:0 Poza cu /stats : Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:da Ai mai fost in F.B.I.?nu Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?:nam fost Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:da De ce iti doresti sa intri in FBI?:pentuca este parde din guvern De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:ca ma pricep la condus si trag bine cu arma Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?:da dar am rezolvat Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?:5 Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?:2-3 Cum te-ai descrie in realitate?:urit bun
|
|
|
Post by pregameing on Apr 12, 2015 8:54:35 GMT
Acceptat
|
|
|
Post by hadels on Apr 13, 2015 18:16:20 GMT
Nickname:HaDeLS Level:1 Cate warn-uri ai in joc?:0 Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Nick-uri anterioare/Conturi anterioare:HaDeLS Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo:nu am Motivul plecarii din ultima factiune:nam factiune Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):NU AM Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP):NU Skill-uri la joburile secundare:0 Poza cu /stats : imgur.com/4VaT6H2Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:da Ai mai fost in F.B.I.?nu Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat?:nam fost Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:da De ce iti doresti sa intri in FBI?:pentuca este parde din guvern De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:ca ma pricep la condus si trag bine cu arma Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?:da dar am rezolvat Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?:5 Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?:2-3 Cum te-ai descrie in realitate?:urit bun
|
|
|
Post by pregameing on Apr 13, 2015 18:19:54 GMT
ACCEPTAT!
|
|