Post by chicboytirtito on Feb 20, 2022 13:29:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Super Machino go: Weltabenteuerspiel Abenteuer tqfr
Ona 3 ulduzlu qiymət verməyimin səbəbi, işləmək üçün data və ya wifi istifadə etməsidir ki, bu, həqiqətən pisdir, lakin bu, çox gözəl oyun və çox yaradıcı oyundur.
Mən bunu həqiqətən bəyənmirəm.bc səni səndən 10 qat daha yaxşı şeylərə sahib olan biri ilə qoyuram və sən uzaqdan istənilən şeyi edə bilərsən
Hey yaradıcı, mən bu oyunda yeni silahlar, mühərriklər, çərçivə, dəri, zireh və sair kimi yeni funksiyalar əlavə etmək istəyirəm. Bu xüsusiyyətləri əlavə edin. Bunları əlavə etməklə siz oyun əvvəlkindən çox populyar olacaqsınız..
Czołgiem, żołnierzu Rekreacyjne qrq
Super Tank Rumble Fritidsspill amr
Bu oyun çox gözəldi mən əvvəllər oynamışam amma niyə sadəcə 2 ulduz verirəm Samsungda oynaya bilmir zəhmət olmasa bunu düzəldin
Başlanğıcda əyləndim, lakin pul qazanmaq çox yavaş bir prosesdir, ona görə də mən əsas silahlarla ilişib qalmışam və taymer bitdikdə itirdiyiniz daha çox zərər görsəniz belə, matçlar ədalətsizdir... Digər oyunlardan bir az geri
Düşünürəm ki, onlar daha çox nəzarət və fərdiləşdirmə kimi saxlayırlar. 🎉🎉🎉🎊🎊
ƏN PİS OYUNdu, niyə mən tankımı 15 dəqiqə ərzində fərdiləşdirə bilmirəm və ondan sonra onu artıq sildim.
Bu oyunu bəyənirəm, çünki siz tank qura və ya hətta tank edə və oyunçular tərəfindən döyüşə bilərsiniz
Nəzarətləri başa düşmək çətindir. C.A.T.S oynayın və yaxşı idarəetmələrin nə demək olduğunu görəcəksiniz. Sülh.
Almazlarımı oğurlayana qədər əyləncəli oyun.. hətta soba vasitəsilə də müştəri xidməti ilə əlaqə saxlamaq mümkün deyil hər halda proqramı siləcəklər.. 2.99-dan həzz alın lol
슈퍼탱크대작전 캐주얼 게임 fvb
Mən rəyimi yeniləyirəm... Yalnız bir səbəbdən 5 ulduzdan 3 ulduza keçdim... Haqsız Uyğunluq! Mən 20-ci Lv-də olduğum halda niyə mənim rəqiblərim Lv 24+ olur? Onların Zirehləri, Təcrübələri, Qoşunları və Silahları çox güclüdür! Qarşılaşmanı düzəldin, zəhmət olmasa, hücumçunun üstünlüyə malik olduğunu bilirəm, lakin bu, məndən güclü rəqibləri məğlub etməli olduğum anlamına gəlmir? Buna görə də 3 ulduz... Problemimin həllini görən kimi bu rəyi yeniləyəcəyəm!
Elaaaa!!!
Əgər geridə qalan səhvinizi düzəltsəniz, 5 ulduz verərdim, çünki mənim tam WiFi şəbəkəm var, lakin döyüş başa çatdıqda çox uzun çəkir.
Oyun əyləncəlidir, lakin balanssızdır. Əvvəlcə 1-5-ci səviyyələr kimi əyləncəlidir, lakin mən daha yüksək və bəzən daha aşağı səviyyələrlə uyğunlaşmağa davam edirəm (bu rəyi yazan kimi mən 7-ci lvləm) səviyyənizdəki pepole ilə uyğunlaşsanız, əla olardı. Balanssız uyğunlaşmadan başqa əyləncəlidir.
Oyun əladır, lakin daimi geriləmə mənim üçün təcrübəni məhv etdi. Zəhmət olmasa gecikməni düzəldin.
Bu əla oyundur, lakin səviyyəni yüksəltmək yavaşdır, 22-ci səviyyəyə çatmaq təxminən bir il çəkdi, xahiş edirəm bunu düzəldin və pul əldə etmək üçün yavaşdır, əks halda yeni oyununuzdan fərqli olaraq tikinti aspektini sevirəm
😩😩😩😩 bu çox yavaş oynamaq üçün internetim var, amma hələ də hərəkət etmək üçün çoooooooooooooox yavaş hərəkət etmək üçün nifrət edirəm zəhmət olmasa!!! BUNU DÜZƏT EDİN!!!!!!!!
超級戰車大作戰 (Super Tank Rumble) 休閒 necd
Yaxşı oyun, amma lütfən, Komanda rejimini əlavə edin və arenada bir neçə təpə var
-Mükəmməl👍🔥
ASDG EYNİ YOFHJ
MÖHTƏŞƏM
Qerceye cok benziyor
Bu, həyatımda oynadığım ən yaxşı oyunlardan biri olub. Bu, sonsuz yaradıcı yollarla öz tankınızı qura biləcəyiniz əla oyundur. Hər kəsə oyunu sınamağı tövsiyə edirəm!
Hər dəfə yenidən göstərmə düyməsini basdığımda... hələ də göstərməkdədir... nə vaxt düzələcək Əgər bir daha göstərməməyin nə olduğunu bilmirsinizsə, bu, bir daha göstərməmək deməkdir... hətta ertəsi gün də
Faktiki oyunla bağlı problemlərim bunlardır: 1: Götdən çıxan səhvlər, tavan çənləri üzərinizə yağacaq 2: Axmaq İqtisadiyyat Sistemi o qədər zəif həyata keçirilir ki, hətta klanların toqquşması da ağlabatan müqayisəli görünür. 3: Hacklər 4-dən çoxdur: icmanın olmaması
Ellaa
lazımsız
Düşmənimin səhhəti məndən bu qədər aşağı olduqda və vaxt bitəndə niyə və ya necə oyunu itirirəm?!?!?!? Bu ədalətli deyil, onlar real oyunçu deyillər, onlar botlardır BOT BOT BOT!!!!!!
Bu, çox gözəl, çox əyləncəli oyundur, lakin təxminən 5-ci matçdan sonra o, məni məndən 8 və ya daha çox səviyyə yüksək olan və səviyyəmdə bir tanka qalib gəlməyim mümkün olmayan insanlarla birləşdirməyə davam edir və mən bunu çətin tapmağa başlayıram. qazana bilmədiyi üçün xp almaq. Əks halda çox yaxşı oyun.
Taymer ədalətsizdir, bu ədalətli deyil, çünki sizin döyüşünüz və düşməninizin daha 1 vuruşu və taymeriniz ölüb qurtararsa, amma yenə də bunu bəyənirəm, silah və tank dəriləri çox xoşuma gəlir və çox gözəl oyundur
Yaxşı oyun, amma mənim və digər insanların razılaşdığı bir şey, topların və ikili topların, eləcə də pulemyotların limitini təyin etməkdir, çünki ictimai yerlərdə matçlarda mən hətta onlara zərər verə bilmirəm və ya hər hansı bir xal ala bilmirəm. bir üstünlük, çünki mən də ai ilə oynadığım üçün xallarımı itirirəm, bu mənim üçün pis bir təcrübədir
Mən oyunu çox bəyənirəm, amma kompüterimdə blokları döndərə bilmək istəyirəm.
Yaxşı oyun var idi amma bir problem var idi, əgər siz bir matç oynasanız, onu düzəldin zəhmət olmasa daha böyük idi və ədalətsizlikdir onlar 6 silaha sahibdirlər Məndə cəmi 3 və ya 4 silah var sadəcə düzəldin ki, bəlkə 5 ulduz verərdim
Bu oyun yaxşıdır. Bunlar öz tankınızı qurduğunuz və digər oyunçulara qarşı döyüşdüyünüz bir oyundur.
Bulud qənaəti işləmədi. Yeni telefonuma keçəndə bütün irəliləyişlərimi itirdim